Categorie├źn
Activiteiten

18 mei : gemeenschappelijk wonen dag

Zaterdag 18 mei openen op de Gemeenschappelijk Wonen Dag woongemeenschappen in het hele land hun deuren voor publiek. Ook bij onze woongemeenschap van 50-plussers, is iedereen tussen 11.00 – 14.00 uur van harte welkom.

Nog niet eerder was de belangstelling voor gemeenschappelijk wonen zo groot. Daarom laat woongemeenschap Polter 50+ iedereen graag zien waarom wij als bewoners hier zo graag wonen.

Bezoekers die er over denken om in de toekomst bij ons te komen wonen, nodigen wij van harte uit een kijkje te komen nemen in ons mooie complex met gemeenschappelijke tuin.
We informeren u graag over de procedure en mogelijkheden om bewoner en lid te worden van onze woongroep.

Grote toegevoegde waarde
Maar ook vertegenwoordigers uit de gemeente, lokale politiek en woningcorporaties leiden wij graag rond in onze woongemeenschap. Bij hen valt immers nog veel te winnen als het gaat om het (h)erkennen van de grote toegevoegde waarde die woongemeenschappen juist binnen de gemeente Almere kunnen hebben. Denk aan gelukkige en zelfstandige senioren die daardoor minder snel bij bijvoorbeeld het zorgloket zullen aankloppen. Of de betere doorstroming van de woningmarkt, waaraan gemeenschappelijk wonen kan bijdragen. Zeker nieuwe wooninitiatieven kunnen echter nog veel beter vanuit de gemeente ondersteund worden.